Meldpunt EBBEN Partners

Dit meldpunt biedt eenieder de mogelijkheid om integriteitsschendingen, zoals fraude en corruptie bij EBBEN te melden. Dat kan bijvoorbeeld in een lopend onderzoek van EBBEN, maar het meldpunt kan ook worden gebruikt als je een vermoeden hebt dat er sprake is van een mogelijke misstand in een organisatie.

Details van de melding

In het onderstaande vrije tekstvak kunt je een gedetailleerde melding doen. Geef zoveel mogelijk informatie, zoals afdelingen, vestigingen, namen van betrokken personen en organisaties, datums en tijdstippen, samen met een uitvoerige beschrijving van het wangedrag. De velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

Bescherming van identiteit

Je identiteit en melding worden vertrouwelijk behandeld. Anoniem melden is ook mogelijk.

Contact

Na het doen van een melding , wordt een persoonlijke link en een wachtwoord getoond. Met deze link en dit wachtwoord kun je je aanmelden op een beveiligde chatroom die volledig is gewijd aan  jouw melding. In deze chatroom wordt de status van de melding vermeld, en bovendien kun je in je chatroom documenten uploaden en eventuele vragen van EBBEN beantwoorden, alles in een afgeschermde  omgeving waarin vertrouwelijkheid en indien gewenst anonimiteit gegarandeerd is.

 

  •  *